Проблемът (с главно П): Nokia PC Suite не разпознава Outlook 2010 – 64 bit и следователно не може да синхронизира контактите и календара!

От няколко седмици се опитвам да намеря решение на този проблем, изчетох всички пуснати теми в официалните форуми на Nokia, тествах всички предложени “решения”, също и в неофициалните, но без успех.

Опитах се да ползвам Ovi приложението, което от Нокиа така старателно рекламират, но то се оказа просто нефукционално. Освен че успя да ми сваля батерията на телефона за един ден (при нормална продължителност 4-5 дни), е доста тромаво и неинтуитивно, не ми се ще да коментирам, че 2 месеца след старта на услугата за файлово споделяне от Nokia установиха, че няма да я поддържат през интернет, което беше единственото нещо което ми допадна докато разцъквах приложението 🙂

Така че ако някой се е преборил или намерил някъде решение на проблема ще съм много задължен, ако го сподели 🙂

One thought on “Проблем при синхронизиране на Nokia с 64 bit Office

  1. Здрасти,
    Случайно видях блога ти, търсайки в гугъл за същия проблем, дано не съм закъснял с решението на проблема, но реших да ти пиша.
    Най-лесно е да качиш и outlook 2003 – той си е 32-битов, работи паралелно с outlook 2010 и няма никакъв проблем при синхронизацията, още повече, че и двете версии четат един и същ файл, така че ще имаш контактите си и в 2010 и 2003.
    Аз съм с windows mobile и наскоро си взех лаптоп със 64-битов Windows 7 и също като теб бях разочарован, след като освен че не ми синхронизира контактите в лаптопа – изтри контактите в телефона (добре, че винаги имам бекъп).
    Така че за друг вариант досега не съм се сетил, но този вариант работи идеално.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.